Ik ben de vrouw met vlechtjes. Een business babe op blote voeten. Ik heb een mantelpak in de kast, maar kom het liefst op mijn gympies bij je langs. 😊 Wie zorgt er voor de Tony’s?

Resultaatgericht als het nodig is, intuïtief en empathisch als het kan. En het mooie is, dat kan altijd. Mijn vrienden zeggen dat ik ondeugend ben, ik vind dat ik gewoon goed weet wat ik wil.

Ik ben wars van hokjes en kaders, dingen doen omdat het “nou eenmaal zo hoort”. Liever volg ik wat klopt. Dat zie je ook terug in mijn privéleven. Ik ben ontzettend trots op mijn gezin, bestaande uit mijn vrouw Marije, haar man Hugo en onze 4 prachtige kinderen.

Ik heb een eindeloos geloof in de talenten van mensen. En ik geloof, nee, ik weet, dat we daar ben organisaties nog veel te weinig gebruik van maken. Het voelt als mijn persoonlijke en Goddelijke missie om hier verandering in aan te brengen. Ik ben dankbaar dat ik met mijn bedrijf bij mag dragen aan het benutten van het potentieel binnen jouw organisatie, jouw team en binnen jou…

It’s not what you look at that matters
It’s what you see
– Henry David Thoreau –

Kathy

“Tijdens het traject dat we gevolgd hebben bij Marieke, wist zij de juiste vragen te stellen waardoor we samen een nieuw licht konden werpen op een aantal lastige situaties in het werk. Haar heldere en liefdevolle werkwijze zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer. De verschillende methodieken die zij gebruikt zorgen voor dynamiek tijdens de sessies, ze geven je de ruimte, heerlijk. Hartelijk dank daarvoor!”

Judith de Leuw
Manager flexbureau en roosterplanning bij Respect Zorggroep

To lead people, walk behind them.

-Lao Tzu –

It’s your light that lights the world!

We zijn hier niet zomaar, we zijn meer dan een zaadcel en een eicel die ooit bij elkaar zijn gekomen. Ik geloof dat ieder mens iets mee heeft gekregen om de wereld mooier achter te laten dan dat hij ‘m aantrof. Noemt het talent, passie, bedoeling, Goddelijke functie. In ieder geval weet ik zeker dat je leven een stuk vrijer, leuker en betekenisvoller wordt als je iets doet met dat je wat je mee hebt gekregen. En dus is het van essentieel belang dat je je talenten ook benut in je werk!

Vuurtoren

Ik ben een lichtjesontsteker. Ik ben hier om de talenten van mensen boven te laten komen. Dit doe ik door in de eerste plaats vooral zelf mens te zijn en anderen te inspireren hetzelfde te doen. Leven vanuit licht en liefde noem ik dat, of vanuit vrijheid en verbinding. De vuurtoren is mijn symbool. Zoals de vuurtoren met haar heldere licht bootjes naar binnen brengt, zo mag het zijn. Had je de vuurtoren ook al herkend in mijn logo? Mijn missie: in 2025 verlaat niemand meer de zorg, omdat zijn of haar talenten niet worden benut.

Oh, en Tony’s graag

Je zult mij veel en graag horen praten over leven vanuit de bedoeling. Over talent bevrijden, potentieel benutten en je ware functie vinden. Maar ik ben ook dol op (salsa)dansen, onze complete kinderboerderij aan huisdieren en de recepten van Ottolenghi. Mijn lievelingsfilm is Forrest Gump en Kom naar huis is het mooiste boek dat ik ooit las. En had ik de Tony’s al genoemd? De paarse vind ik het lekkerst. Of de gele. Of de oranje. Spiritualiteit met een lekkere dosis nuchterheid dus en een flinke berg lol.

Tof, ik wil kennismaken!

Van medewerkers naar mensen

Hoe dat je dat nou, de mens achter je medewerker met al zijn of haar talent centraal zetten? In dit gratis ebook delen 9 bestuurders, directeuren en managers binnen de zorg hun inspirerende verhaal. Vervolgens kun jij met het NaNea Talent Model aan de slag om binnen jouw eigen team of organisatie talent te gaan bevrijden!

JA, IK WIL HET EBOOK!