Coaching

Als geaccrediteerd intuïtief coach geloof ik dat de antwoorden op al je vragen al in jezelf aanwezig zijn.

De kunst is echter om die antwoorden in jezelf ook te kunnen vinden. De sleutel hierbij is vertragen. Door bewust aanwezig te zijn in het moment ontstaat ruimte om met jezelf te verbinden op lagen waar je in de drukte van alledag soms niet aan toe komt: je lijf, je gevoel en je intuïtie. Hier ligt een schat aan wijsheid die we nog veel meer zouden kunnen benutten!

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van managers, directieleden en bestuurders. Juist in een functie waarin een groot beroep wordt gedaan op mentale capaciteiten en vaardigheden kan het heel verfrissend zijn om een vraagstuk eens vanuit een heel andere invalshoek te benaderen. Ook professionals die geen leidinggevende functie bekleden kunnen echter bij NaNea terecht voor coaching. Voorbeelden van vraagstukken die veel voorbij komen zijn:

  • Hoe zorg ik in mijn rol als leidinggevende dat ik dienend ben aan het groeiproces van mijn medewerkers?
  • Ik sta op een kruispunt, welke carrièrepad ga ik verder bewandelen?
  • Welke talenten zet ik in tijdens mijn werk en waar word ik in mijn werk door gedreven? Welke purpose of bedoeling ligt ten grondslag aan hetgeen ik doe?
  • Mijn gedragspatronen zitten me in de weg om waarlijk in contact te zijn tijdens mijn werk. Hoe word ik hier vrijer van?

Coaching kan plaatsvinden op verschillende manieren.

Locatie, tijdspad, intensiteit; allemaal zaken die we afstemmen tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking. Deze kennismaking is tevens een goed moment om van beide kanten te voelen of er een voldoende klik aanwezig is om het traject samen te starten. Een gemiddeld traject duurt zo’n 5 tot 7 gesprekken. Snel stappen maken kan door te kiezen voor de coaching intense, een hele dag samen aan het werk, in één dag resultaat.

Wil je verder praten over de mogelijkheden? Je kunt me bereiken via 06-13101037 of het contactformulier op de contactpagina.

Testimonials

Kathy

“Marieke is in staat om vanuit een oprechte belangstelling, met rake vragen en zonder oordeel, een spiegel voor te houden. Daar waar we te vaak vanuit ratio handelen bewonder ik Marieke met name om voor haar vermogen zaken vanuit een innerlijke kracht te bekijken, te analyseren en waar nodig om te draaien tot iets wat veilig VOELT. Is het intuïtie of talent…? Bij Marieke zeker beide!”

Kathy Hogeboom-IJzermans,
Manager jeugd&onderwijs en economische zaken bij Gemeente Rijswijk 

Kathy

“Tijdens het coaching traject dat ik gevolgd heb bij Marieke, wist zij de juiste vragen te stellen waardoor we samen een nieuw licht konden werpen op een aantal lastige situaties in het werk. Haar heldere en liefdevolle werkwijze zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer. De verschillende methodieken die zij gebruikt zorgen voor dynamiek tijdens de sessies, ze geven je de ruimte, heerlijk. Hartelijk dank daarvoor!”

Judith de Leuw
Manager flexbureau en roosterplanning bij Respect Zorggroep