Ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Ieder mens is uniek in zijn talenten, zijn purpose of bedoeling, onzekerheden en belemmerende overtuigingen.

Bewustzijnsontwikkeling op al deze zaken kan helpen om vrijer te worden in de manier waarop je je werk organiseert en in interactie treedt met collega’s en klanten. Door inzicht te krijgen in je gedrag en waar dit zijn oorsprong heeft ontstaat ruimte voor reflectie: “Is dit ook hoe ik me wil verhouden tot hetgeen op me afkomt? En kan ik het ook anders doen? Wat gebeurt er als ik mijn eigen licht, mijn kracht, ontmoet? En wat is daar voor nodig?”

Om antwoord te kunnen geven op die vragen bied ik coaching en trainingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en communicatie.

Don’t you know yet?
It’s your light that lights the world!
– Rumi –

Coaching

Als geaccrediteerd intuïtief coach geloof ik dat de antwoorden op al je vragen al in jezelf aanwezig zijn.

De kunst is echter om die antwoorden in jezelf ook te kunnen vinden. De sleutel hierbij is vertragen. Door bewust aanwezig te zijn in het moment ontstaat ruimte om met jezelf te verbinden op lagen waar je in de drukte van alledag soms niet aan toe komt: je lijf, je gevoel en je intuïtie. Hier ligt een schat aan wijsheid die we nog veel meer zouden kunnen benutten!

  • Wil je meer inzicht in de oorsprong van je eigen gedrag?
  • Wil je vrijer en authentieker keuzes kunnen maken die bij jou en de situatie passen?
  • Wil je meer stevigheid ervaren in jouw rol als (dienend) leider?
  • Zie jij werk als een speelplaats voor jouw persoonlijke ontwikkeling?
  • Vind je het interessant om coaching eens vanuit een andere invalshoek te ervaren?

Dan past een coachtraject bij NaNea wellicht bij jou. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Trainingen

Naast intuïtieve coaching bied ik verschillende trainingen, workshops en ontwikkeltrajecten. Deze trajecten zijn vrijwel altijd maatwerk, maar omdat een aantal thema’s regelmatig terug keert heb ik hier alvast een programma voor je op voorgekookt:

Betekenisvol werken

Wat is jouw persoonlijke missie? En hoe draag jij jouw missie uit in jouw werk? Hoe maak jij jouw werk betekenisvol, voor jezelf en voor anderen? Dat leer je tijdens de training Betekenisvol werken.

Lees meer.

Communicatie in verbinding

Hoe geef ik op een natuurlijke en effectieve wijze richting aan een gesprek? In deze training leer je vanuit een oprechte verbinding communiceren met collega’s, medewerkers en klanten.

Lees meer.

Impactvol Leiderschap

Ben je in alles wat er in jouw werk van je gevraagd wordt in verbinding met jezelf? In dit programma wordt je uitgenodigd je rol als leidinggevende te ont-dekken.

Lees meer.

Testimonials

Kathy

“Marieke is in staat om vanuit een oprechte belangstelling, met rake vragen en zonder oordeel, een spiegel voor te houden. Daar waar we te vaak vanuit ratio handelen bewonder ik Marieke met name om voor haar vermogen zaken vanuit een innerlijke kracht te bekijken, te analyseren en waar nodig om te draaien tot iets wat veilig VOELT. Is het intuïtie of talent…? Bij Marieke zeker beide!”

Kathy Hogeboom-IJzermans,
Manager jeugd&onderwijs en economische zaken bij Gemeente Rijswijk 

Kathy

“Tijdens het coaching traject dat ik gevolgd heb bij Marieke, wist zij de juiste vragen te stellen waardoor we samen een nieuw licht konden werpen op een aantal lastige situaties in het werk. Haar heldere en liefdevolle werkwijze zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer. De verschillende methodieken die zij gebruikt zorgen voor dynamiek tijdens de sessies, ze geven je de ruimte, heerlijk. Hartelijk dank daarvoor!”

Judith de Leuw
Manager flexbureau en roosterplanning bij Respect Zorggroep