Het potentieel van een organisatie vol talent.

Wat is de eerste stap in het benutten van het talent van mijn medewerkers? En hoe zorg ik ervoor dat medewerkers mensen voorbij hun functieomschrijving worden?

Toffe vragen! Ik help je graag om het antwoord te vinden. Daarvoor bied ik je drie mogelijkheden:

Gratis Ebook

Bevrijd talent

Lees de verhalen van organisaties die het talent van hun medewerkers succesvol benutten.

Dit ebook inspireert je met 9 verhalen van zorgorganisaties die zich in verschillende fase bevinden met betrekking tot het bevrijden van de talenten in hun organisatie. Het NaNea model, dat uitgelegd wordt in het ebook, bevrijd daarnaast jouw belemmeringen om (verder) met het thema talent aan de slag te gaan.

Wat het vraagt:

Anderhalf uur leestijd

Wat het kost:

Niks. Wel zal ik je nog een mailtje sturen om te kijken hoe je het ebook hebt ervaren. Omdat ik nieuwsgierig ben, én om te kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

Wat het oplevert:

Na het lezen van het ebook ben je enthousiast en wil je aan de slag met talentontwikkeling in jouw organisatie.

Ja, ik wil het ebook

Online Sessie

Ontdek talent

Onderzoek in welke mate het talent van medewerkers in jouw organisatie al wordt benut.

Deze online sessie geeft antwoord op de vraag: Wat doen wij in onze organisatie al wel of juist nog niet dat bijdraagt aan het centraal zetten van talent? Je ontdekt op welke manier jouw missie en visie en werkprocessen bijdragen of afbreuk doen aan het benutten van het talent binnen jouw organisatie.

Wat het vraagt:

Anderhalf uur samen sparren

Wat het kost:

Pay as you please. Het gesprek is in principe gratis. Vond je wat we deden waardevol? Dan mag je met het bedrag betalen dat jij bij deze sessie vindt passen.

Wat het oplevert:

Na de online sessie heb je heel veel vragen en een aantal antwoorden. Die neem je mee je organisatie in.

Ja, ik wil een online sessie

Maatwerk Programma

Verzilver talent

Ga samen met mij aan de slag om het talent van jouw medewerkers meer te benutten.

Dit maatwerk programma helpt jou om de talenten van jouw medewerkers te verzilveren. Als coach, trainer of adviseur ondersteun ik je om de jouw programma’s op het gebied van leiderschap, samenwerking, talentontwikkeling en recruitment naadloos aansluiten bij jouw nieuwe mensgerichte missie en visie.

Wat het vraagt:

Enige tijd samenwerken

Wat het kost:

Mijn uurtarief is gemiddeld €125. Iets meer voor een kort traject, iets meer voor een langer. We maken aan de start van elk traject duidelijke afspraken over de prijs.

Wat het oplevert:

Na het programma is werken bij jouw organisatie vol passie en betekenis en gaan uitval en uitstroom omlaag.

Ja, ik wil een maatwerkprogramma
Kathy

Marieke is een vakvrouw. Zij verstaat niet alleen haar vak, maar geeft dit ook met veel zelfreflectie en ontspanning vorm. Ik heb de nodige ervaring met adviseurs en ben aangenaam verrast over de wijze waarop Marieke contact maakt, de relatie onderhoudt en oog heeft voor de verschillende belangen die samenkomen in haar functie.

Joshua van Rooij,
Senior adviseur Lijn1

Kathy

Marieke is een enthousiaste en doortastende dame die weet wat ze wil en gaat voor dat resultaat. Zónder de verbinding met de mensen om haar heen uit het oog te verliezen. Ze is sterk in processen en zacht op de relatie. Signaleert niet alleen het knelpunt maar komt ook met oplossingen. Marieke denkt mee, bouwt en maakt vaart

Rozanne Wijnand,
Projectleider Samen voor Zuid